På med foliehatten

Folk av alla sorter är välkomna att kolla in och deltaga på denna sida. Ska ni kommentera är ni personligt ansvariga för vad ni skriver. Olika former av åsiktsbrott får ni stå för själva. Implodex tar inget ansvar alls för apors framfart. Håll en saklig, god ton, diskutera gärna men kasta inte lågt skit på varandra, eller gör det. Så, lika bra att kasta in disclaimern redan nu. Implodex verkar för frihet som du kanske redan förstått. Implodex står för det som kan kallas för klassisk liberalism eller libertarianism vilket inte betyder vare sig rasism, eller homofobi, transfobi, islamofobi, antisemitism eller något annat fackindelat hat. Kritik åt alla håll, men då den härskande klassen står åt vänster och skapar mest skada för tillfället blir vänsterkritiken dominerande eftersom Implodex älskar idén om den fria marknaden. Inte riggad fejk kapitalism.

Fri marknad fria folk. 

Bara  kontrakt mellan berörda parter där var och en belönar och belönas.  Det vore väl fint.

Implodex är ett ungefär 15 år gammalt projekt som legat i träda men nu stiger upp från de döda för att tillfredsställa en liten men växande marknad; frihetsälskarnas förlovade marknad.

I en rörig uppochnedvänd värld behövs mer satir därför har butiken återigen öppnat. Mycket nöje.

Den lille butik är öppen..

Den lille butik är öppen..

ImplodeXComment